Пошук
0 - 0.00 ₴
Кошик
Aguantadora

Aguantadora

    Класика аргентинського мате для поціновувачів міцного, багатого ароматами бездимного напою.    Смакові якості: ..

198.00 ₴

   Aguantadora Especial – ідеальна пропозиція для всіх шанувальників йєрба мате, яка не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів&n..

225.00 ₴

    Традиційний аргентинський мате для поціновувачів справжньої класики    Смакові якості: завдяки унікальній..

175.00 ₴

  Pampa BCP - чудова новинка в лінійці брендів найвідомішого аргентинського виробника йєрба мате компанії La Cooperativa Mixta de Monte Carlo Lim..

215.00 ₴

   Aguantadora Energy – унікальний сорт класичного йєрба мате, справжня «енергетична бомба», створений для тих, кому в повсякденному житті п..

190.00 ₴

    Традиційний аргентинський мате для поціновувачів справжньої класики    Смакові якості: завдяки унікальній..

315.00 ₴

Показано з 1 по 6 із 6 (1 сторінок)

    Йєрба мате бренду Aguantadora виготовляється аргентинською компанією «La Cooperativa Mixta de Monte Carlo Limitada», розташованою в провінції Montecarlo в Місьонес. Свою діяльність компанія започаткувала ще в 1930 році як спільне підприємство з невеликих фермерських господарств переважно німецьких іммігрантів, вимушених об'єднатися в кооператив через труднощі з реалізацією своєї продукції, викликані як складними комерційними схемами її продажу, високою вартістю виробничих потужностей, так і через відсутність можливостей транспортування вантажів. На той час єдиним засобом зв'язку з країною і транспортування вантажів з цього віддаленого району були тільки човникові шляхи по річці Парана.

    Сьогодні компанія налічує 748 дрібних і великих фермерських господарств, які займаються вирощуванням йєрби з дотриманням класичних аргентинських традицій і її переробкою за унікальною технологією – сушка сировини виключно сухим гарячим повітрям без диму (sin humo) і тривала (не менше 18 місяців) витримка продукту. Проте головною родзинкою йєрба мате бренду Aguantadora є помел сировини, який налічує п'ять компонентів, - листя великого розміру (Hoja Gruesa), листя малого розміру (Hoja Fino), стебла великого розміру (Palo Gruesa), стебла малого розміру (Palo Fino) і пил (Polvo), що надає готовому напою особливо вишуканого смаку та аромату.