
Aguantadora
Класика аргентинського мате для поціновувачів міцного, багатого ароматами бездимного напою. Смакові якості: ..
190.00 ₴
Aguantadora Energy – унікальний сорт класичного йєрба мате, справжня «енергетична бомба», створений для тих, кому в повсякденному житті п..
190.00 ₴
Aguantadora Especial – ідеальна пропозиція для всіх шанувальників йєрба мате, яка не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів&n..
225.00 ₴
Традиційний аргентинський мате для поціновувачів справжньої класики Смакові якості: завдяки унікальній..
315.00 ₴
Традиційний аргентинський мате для поціновувачів справжньої класики Смакові якості: завдяки унікальній..
175.00 ₴
Pampa BCP - чудова новинка в лінійці брендів найвідомішого аргентинського виробника йєрба мате компанії La Cooperativa Mixta de Monte Carlo Lim..
215.00 ₴
Йєрба мате бренду Aguantadora виготовляється
аргентинською компанією «La Cooperativa Mixta de Monte Carlo Limitada»,
розташованою в провінції Montecarlo в Місьонес. Свою діяльність компанія започаткувала
ще в 1930 році як спільне підприємство з невеликих фермерських господарств
переважно німецьких іммігрантів, вимушених об'єднатися в кооператив через
труднощі з реалізацією своєї продукції, викликані як складними комерційними
схемами її продажу, високою вартістю виробничих потужностей, так і через відсутність
можливостей транспортування вантажів. На той час єдиним засобом зв'язку з
країною і транспортування вантажів з цього віддаленого району були тільки човникові
шляхи по річці Парана.
Сьогодні компанія налічує 748 дрібних і
великих фермерських господарств, які займаються вирощуванням йєрби з
дотриманням класичних аргентинських традицій і її переробкою за унікальною
технологією – сушка сировини виключно сухим гарячим повітрям без диму (sin
humo) і тривала (не менше 18 місяців) витримка продукту. Проте головною
родзинкою йєрба мате бренду Aguantadora є помел сировини, який налічує п'ять
компонентів, - листя великого розміру (Hoja Gruesa), листя малого розміру (Hoja
Fino), стебла великого розміру (Palo Gruesa), стебла малого розміру (Palo Fino)
і пил (Polvo), що надає готовому напою особливо вишуканого смаку та аромату.